Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Roerdalen

Een probleem op de zaak, in het gezin, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Via een rechtsbijstandverzekering in Roerdalen beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen met een beleggingsadviseur
 • Problemen rondom verbouwingen
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (zoals Klaverblad, Ditzo of Arag) en modules (o.a. Belasting en Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-roerdalen

Rechtsbijstandverzekeringen Roerdalen vergelijken juni 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals conflicten in Limburg. Een goede backup in situaties als een geschil met een BOVAG-garage of Een meningsverschil met je partner. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Roerdalen vergelijken? Met de vergelijkingstool check je eenvoudig de gewenste verzekeringscontract. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We zien allerlei verzekering aanbieders en opties. Onderstaand leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.roerdalen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ZLM polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €9,75. Dit loopt op tot circa €12 (maandelijks). Het tarief is afhankelijk van gezinssituatie, verzekerde bedrag en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De contracten zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, modules, de eigen bijdrage, en de premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en risicogebieden. Op basis van de vergelijkingstool zoek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Roerdalen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €85.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden bijv. Fiscaal recht en Verkeer. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Schat in op welke fronten de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een pagina met mogelijkheden. Orden ze op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Roerdalen.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, FBTO en Asr snel online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande partij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 6063.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Roerdalen)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Roerdalen verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en andere bezittingen. Onder andere onenigheid over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis bij Centraal beheer of Nowgo kies jij voor situaties ten aanzien van jouw huis (bijv. in wijken als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop). Bijvoorbeeld een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Roerdalen.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar je als fietser schuldig aan bent. Je moet dan denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Met deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

F. van den Heuvel, Roerdalen (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente