Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Best

Een botsing op kantoor, met familie, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Door deze rechtsbijstandverzekering in Best tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een TV die kapot gaat
 • Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting
 • Aanvaringen over de erfgrens
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (zoals Unive, Centraal beheer en Zekur) en voorwaarden (als Inkomen of Verkeer). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-best

Rechtsbijstandverzekeringen Best vergelijken december 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in het geval van moeilijkheden in Noord-Brabant. Dat komt van pas ten tijde van een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen en Conflicten over een verkeersboete. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Best vergelijken? Via de vergelijkingstool vind jij eenvoudig een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd velerlei verzekering aanbieders en modules. Op onze site vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.gemeentebest.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over FBTO rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen algemeen advies. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €8,75. Dit loopt op tot circa €15,75 per maand. Het tarief heeft te maken met type huishouden, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen zijn onderscheidend op vergoedingen, dekkingen, het eigen risico, en de premie. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via de vergelijker check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Best.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €27.500 tot €50.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden dekkingen als Consument en Echtscheiding. Alle modules kiezen mondt uit in een hogere maandpremie. Bedenk op welke aspecten het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een ranglijst met verzekeringen. Sorteer op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Best.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van OHRA, HEMA en DAS gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 5680, 5681, 5682, 5683, 5684, 5685.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Best)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Best verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Zoals bijv. problematische situatie aangaande een contract of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze verleent bijstand bij alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij Inshared en ING speelt bij geschillen rondom jouw woning (bijv. in buurt zoals Best). Denk aan een aanvaring met de huurbaas of advocaat in Best.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en/of letselschade waar je als fietser deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

Y. de Koning, Best (december 2022)