Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Venlo

Een aanvaring op zakelijk gebied, met de buren, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Venlo pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • strafzaken in het verkeer
 • Aanvaringen met de buren
 • Geschillen aangaande alimentatie
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (onder andere OHRA, ABN AMRO of ANWB) en voorwaarden (o.a. Werk of Echtscheiding). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
Regionummer077 (+3177)
Inwoners100371
Postcodegebied5900
BuurtschappenVenlo-Centrum
Naburige plaatsenverzekering-Vaals, rechtsbijstandverzekering-Utrechtse Heuvelrug, polis-Utrecht, verzekeringspakket-Urk, Rechtsbijstand Uithoorn en verzekeraar-Uitgeest
rechtsbijstandverzekering-venlo

Rechtsbijstandverzekeringen Venlo vergelijken maart 2023

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Limburg. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een geschil met een FOCWA-garage of Een meningsverschil met de buren. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Venlo vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool check je direct een geschikte polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er meerdere verzekering aanbieders en modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.venlo.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Avéro Achmea rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop hebben we geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €10. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 p/maand. Het tarief is afhankelijk van gezinsgrootte, het totaalbedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen variëren op kleine lettertjes, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, hangt af van jouw wensen, en financiële situatie. Met behulp van het vergelijk script check je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Venlo.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over opties als Consument of Echtscheiding. Meer modules selecteren draait uit op een hogere premie. Schets voor jezelf op welk gebied je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een pagina met verzekeringen. Rangschik op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Venlo.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, ABN AMRO en Allianz snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of voordeligste polissen in de regio 5900, 5901, 5902, 5911, 5912, 5913, 5914, 5915, 5916, 5921, 5922, 5923, 5924, 5925, 5926, 5927, 5928.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Venlo)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Verschillende modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Venlo verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met een aantal modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Als o.a. een probleem m.b.t. een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij zaken als fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Neem nou onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. FBTO of Promovendum kies jij voor situaties aangaande jouw woning (bijv. in buurt zoals Venlo-Centrum, Venlo-Zuid, Venlo-Oost-Noord, Venlo-Noord, Venlo-Oost-Zuid, Het Ven, Blerick-Midden, Blerick-Noord, Blerick-Zuid, Vossener, Klingerberg, Hout-Blerick, Boekend, Trade-Port, Tegelen-Centrum, Op de Hei, Steyl, Velden, Lomm, Arcen, Belfeld). Zoals bijv. een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Venlo.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade of letsel(schade) waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

C. van de Berg, Venlo (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente