Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Drimmelen

Een tweestrijd op de zaak, in de straat, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Drimmelen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Geschillen rondom vermogensbeheer
 • Conflicten met je partner
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (o.a. Unive, ABN AMRO en Reaal) en modules (als Inkomen en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
(Net) nummer0162 (+31162)
Aantal inwoners26815
Postcodegebied4924
BuurtenMade
Plaatsen nabijverzekering-Doetinchem, rechtsbijstandverzekering-Doesburg, polis-Dinkelland, verzekeringspakket-Diemen, Rechtsbijstand Deventer en verzekeraar-Deurne
rechtsbijstandverzekering-drimmelen

Rechtsbijstandverzekeringen Drimmelen vergelijken december 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van een conflict in Noord-Brabant. Dat komt van pas ten tijde van dat iemand op jouw auto botst en Aanvaringen rondom een ontslag. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Drimmelen vergelijken? Middels de vergelijk tool vind jij zonder moeite een goedkope rechtsbijstandverzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. Er zijn meerdere assuradeurs plus modules. Verderop leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.drimmelen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar London Verzekeringen rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag is er geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In die situatie is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €8,75. Dit loopt op tot circa €15,5 p/maand. De premie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Middels de vergelijkingstool vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Drimmelen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Dit varieert van €10.000 tot €70.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Vermogen en Verkeer. Meer modules selecteren draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op basis waarvan het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een lijst met polissen. Orden ze op kosten of waardering voor juridische hulp in Drimmelen.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Aegon, ABN AMRO of DAS snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 4924.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Drimmelen)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Drimmelen verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake een contract of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking verleent bijstand bij situatie zoals fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Neem nou onenigheid over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis bij HEMA of Arag kies jij voor situaties met betrekking tot jouw woning (bijv. in buurten als Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe). Neem nou een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Drimmelen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade of medische schade waar je als fietser schuldig aan bent. Je moet dan denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

K. van der Veen, Drimmelen (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente