Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Diemen

Een aanvaring op het werk, in de straat, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Diemen tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Conflicten met de internetmaatschappij
 • Conflicten omtrent scheidingen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere Inshared, Lancyr en Promovendum) en modules (zoals Belasting of Medisch). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDiemen
Netnummer020 (+3120)
Inwoners26840
Postcodegebieden1110
BuurtschappenDiemen-Zuid
Plaatsen nabijverzekering-Den Haag, rechtsbijstandverzekering-Delfzijl, polis-Delft, verzekeringspakket-De Wolden, Rechtsbijstand De Ronde Venen en verzekeraar-De Marne
rechtsbijstandverzekering-diemen

Rechtsbijstandverzekeringen Diemen vergelijken november 2022

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in het geval van moeilijkheden in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst in situaties als een conflict na een auto ongeluk of Een meningsverschil met een onderwijsinstantie. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Diemen vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool check je snel een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd allerlei maatschappijen en allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.diemen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar ZLM november 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop bieden wij geen algemeen advies. Koop je veel online of verhuis je vaak? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €10,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13 per maand. Het tarief hangt af van type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, type dekking, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Geholpen door het vergelijk script tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Diemen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €20.000 tot €50.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Belasting of Verkeer. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurder tarief. Ga na op welke aspecten je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een ranglijst met mogelijkheden. Rank zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Diemen.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Inshared, HEMA en Promovendum snel online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande aanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of voordeligste polis in de omgeving 1110, 1111, 1112, 1113.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Diemen)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Diemen verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat werkt met speciale modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan een probleem m.b.t. tuchtzaken of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis verleent bijstand bij zaken als fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Neem nou een meningsverschil m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via Klaverblad en ING gaat over kwesties inzake appartementen (bijv. in buurt zoals Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Diemen-Noord). Denk aan geschillen met de verhuurder of advocaat in Diemen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

A. van den Bosch, Diemen (november 2022)