Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Deventer

Een tweestrijd op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Deventer wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Denk aan situaties als:

 • een conflict met een autogarage
 • Aanvaringen na een aankoop
 • Geschillen over de erfgrens
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (o.a. Unive, Lancyr of Arag) en dekkingen (onder andere Consument of Verkeer). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
(Regio) nummer0575 (+31575)
Inwoners98869
Postcodegebied7400
WijkenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-Culemborg, rechtsbijstandverzekering-Cuijk, polis-Cromstrijen, verzekeringspakket-Cranendonck, Rechtsbijstand Coevorden en verzekeraar-Castricum
rechtsbijstandverzekering-deventer

Rechtsbijstandverzekeringen Deventer vergelijken juni 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Overijssel. Een goede backup in situaties als het verhalen van letsel- en/of materiële schade of Problemen met een webwinkel. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Deventer vergelijken? Met de vergelijkingstool check je eenvoudig een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er verschillende verzekeringsmaatschappijen en opties. Hieronder vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.deventer.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Unigarant afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop hebben we geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €8,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 per 4 weken. De prijs wordt bepaald door type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten zijn onderscheidend op kleine lettertjes, modules, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Middels onze vergelijk-module tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Deventer.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €90.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Inkomen en Wonen. Meer modules selecteren heeft als gevolg een duurdere verzekering. Bedenk op welke fronten het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een pagina met aanbieders. Rank zelf op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Deventer.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, FBTO en Promovendum direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 7400, 7401, 7411, 7412, 7413, 7414, 7415, 7416, 7417, 7418, 7419, 7420, 7421, 7422, 7423, 7424, 7425, 7426, 7427, 7428.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Deventer)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Deventer verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van handige modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Neem nou geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en aandelen. Als o.a. een conflict over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij FBTO of Arag kies jij voor situaties betreffende appartementen (bijv. in wijken als Binnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen). Zoals bijv. onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Deventer.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en letselschade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Met deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

D. de Leeuw, Deventer (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente