Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Purmerend

Een botsing op de zaak, met de buren, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Door deze rechtsbijstandverzekering in Purmerend tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Denk aan situaties als:

 • een onverklaarbaar hoge energierekening
 • Een meningsverschil rondom aankoop van een huis
 • Problemen met de aannemer
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (denk aan Inshared, Ditzo of ING) en pakketten (zoals Fiscaal recht en Mediation). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeentePurmerend
(Net) nummer0299 (+31299)
Bewoners79889
Postcodegebieden1440
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Oude IJsselstreek, rechtsbijstandverzekering-Oud-Beijerland, polis-Oss, verzekeringspakket-Opsterland, Rechtsbijstand Opmeer en verzekeraar-Oostzaan
rechtsbijstandverzekering-purmerend

Rechtsbijstandverzekeringen Purmerend vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Noord-Holland. Een goede backup tijdens voorvallen als strafzaken in het verkeer en Een meningsverschil met een winkel. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Purmerend vergelijken? Via de zoekmachine vind je snel een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd allerlei verzekeraars en opties. Op onze site leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.purmerend.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Independer afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €9,75. Duurdere polissen zitten rond de €13,5 per maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen variëren op polisvoorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en risicogebieden. Middels onze vergelijk-module vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Purmerend.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €70.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden bijv. Vermogen en Echtscheiding. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Ga na op basis waarvan het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met polissen. Rank zelf op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Purmerend.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Centraal beheer en Asr snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1481.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Purmerend)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Professionele verzekering

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Purmerend verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Als o.a. een probleem m.b.t. familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Zoals bijv. een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Centraal beheer of ANWB kies jij voor situaties ten aanzien van je woning (bijv. in een wijk zoals Centrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, Weidevenne). Onder andere een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Purmerend.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letsel(schade) waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

E. Maas, Purmerend (december 2022)