Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Baambrugge

Een tweestrijd op kantoor, in de straat, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Baambrugge beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • juridische hulp en advies bij (letsel)schade
 • Conflicten met een webwinkel
 • Geschillen bij de verbouwing van een woning
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (o.a. Klaverblad, Ditzo of Arag) en pakketten (bijv. Inkomen en Letselschade). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Ronde Venen
(Regio) nummer0294 (+31294)
Bewoners42576
Postcodegebied1396
BuurtschappenMijdrecht
Plaatsen in de omgevingverzekering-nigtevecht, rechtsbijstandverzekering-abcoude, polis-laren, rechtsbijstand-loosdrecht, verzekeringspakket-ankeveen en s-graveland
rechtsbijstandverzekering-baambrugge

Rechtsbijstandverzekeringen Baambrugge vergelijken april 2024

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in scenario’s van conflicten in Utrecht. Dat komt van pas als het gaat om een conflict over jouw vaarbewijs en Conflicten met een uitkeringsinstantie. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Baambrugge vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine bekijk jij moeiteloos een betaalbare verzekering. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. Er zijn meerdere verzekering aanbieders en opties. Op onze site vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.derondevenen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Interpolis dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een helder advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €10. Duurdere polissen zitten rond de €15 per 30 dagen. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, soorten dekking, de eigen bijdrage, en de premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw eisen budget en situatie. Door onze vergelijk-module check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Baambrugge.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €10.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Vermogen en Medisch. Veel modules aanzetten betekent een hogere premie. Bedenk op welke manier het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met alle opties. Rank zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Baambrugge.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Lancyr en Nowgo direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 1396.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente De Ronde Venen)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Baambrugge verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met speciale modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Als o.a. problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld geschillen inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Centraal beheer of Promovendum speelt bij geschillen met betrekking tot je appartement (bijv. in een wijk zoals Mijdrecht, Gebied bij Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude). Zoals bijv. onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Baambrugge.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

E. van den Pol, Baambrugge (april 2024)