Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kampen

Een aanvaring met collega’s, met de buren, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Kampen pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Een meningsverschil met de buren
 • Aanvaringen binnen de familiekring
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere OHRA, Centraal beheer en Reaal) en dekkingen (zoals Werk of Mediation). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteKampen
(Regio) nummer038 (+3138)
Bewoners51950
Postcodes8260
BuurtenKampen
Naburige plaatsenverzekering-Hilversum, rechtsbijstandverzekering-Hilvarenbeek, polis-Hillegom, verzekeringspakket-Heusden, Rechtsbijstand Heumen en verzekeraar-Hengelo
rechtsbijstandverzekering-kampen

Rechtsbijstandverzekeringen Kampen vergelijken mei 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van conflicten in Overijssel. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een geschil met een BOVAG-garage en Problemen na een aankoop. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Kampen vergelijken? Middels onze tool bekijk jij eenvoudig de gewenste verzekeringscontract. Rechtsbijstand is best complex. We onderscheiden verschillende maatschappijen en allerlei modules. Verderop leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.kampen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Allsecur dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt standaard antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €10. Kosten lopen op tot €14,25 (maandelijks). De prijs wordt bepaald door gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules verschillen op voorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. De beste polis hangt af van jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Kampen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €25.000 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden opties als Vermogen en Echtscheiding. Veel modules nemen betekent een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welk gebied de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een pagina met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Kampen.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Ditzo en Reaal gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 8260, 8261, 8262, 8263, 8264, 8265, 8266, 8267, 8278.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Kampen)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: 24/7 advies van experts
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Kampen verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Als o.a. problematische situatie aangaande ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Als o.a. een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. HEMA en Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande je woning (bijv. in wijken als Kampen, IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Grafhorst, Kamperveen, ‘s-Heerenhoek, Verspreide huizen). Denk aan onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Kampen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en/of letselschade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

F. van Wijk, Kampen (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente