Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Elst

Een botsing op het werk, in de straat, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Elst tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Geschillen rondom jouw huurwoning
 • Problemen over geleden schade
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (denk aan OHRA, HEMA of ANWB) en voorwaarden (als Consument of Verkeer). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteRhenen
(Regio) nummer0318 (+31318)
Aantal inwoners19400
Postcodegebieden3921
BuurtenRhenen
Plaatsen nabijverzekering-uddel, rechtsbijstandverzekering-hoevelaken, polis-nijkerkerveen, rechtsbijstand-hooglanderveen, verzekeringspakket-hierden en stoutenburg-noord
rechtsbijstandverzekering-elst

Rechtsbijstandverzekeringen Elst vergelijken mei 2021

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in scenario’s van onenigheid in Utrecht. Iets onmisbaars ten tijde van een geschil met een provider. en Problemen bij de gemeente. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Elst vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool bekijk je snel een geschikte verzekering. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Er zijn uiteenlopende aanbieders en opties. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.rhenen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Ditzo rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,75 per 30 dagen. De prijs hangt af van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw eisen budget en situatie. Door onze vergelijk-module vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Elst.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €55.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over dekkingen als Belasting en Verkeer. Alle modules kiezen mondt uit in een hogere premie. Bedenk op basis waarvan de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een ranglijst met mogelijkheden. Rank zelf op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Elst.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Unive, FBTO en DAS eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 3921, 3922.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2021 (gemeente Rhenen)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Verschillende modules

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Elst verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat werkt met een aantal modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Neem nou een conflict over een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Onder andere onenigheid over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Aegon en Allianz gaat over kwesties met betrekking tot appartementen (bijv. in buurten als Rhenen, Rhenen Oost, Rhenen West, Rhenen Noord, Grebbeberg, Randzone, Binnenveld, Achterberg, Uiterwaarden Rhenen, Remmerden, Heuvelrug Rhenen, Heuvelrug Elst, Uiterwaarden Elst, Elst). Zoals bijv. een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Elst.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letselschade waar je als verkeersdeelnemer aan deelneemt. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

X. Jonker, Elst (mei 2021)