Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Rhenen

Een botsing op het werk, in de straat, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Rhenen pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Conflicten met een beleggingsadviseur
 • Een meningsverschil over een contract
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (als Inshared, FBTO en Arag) en modules (bijv. Belasting en Letselschade). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteRhenen
Netnummer0317 (+31317)
Inwoners19400
Postcodegebied3910
BuurtenRhenen
Plaatsen nabijverzekering-Renkum, rechtsbijstandverzekering-Reimerswaal, polis-Raalte, verzekeringspakket-Putten, Rechtsbijstand Purmerend en verzekeraar-Pijnacker-Nootdorp
rechtsbijstandverzekering-rhenen

Rechtsbijstandverzekeringen Rhenen vergelijken januari 2023

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking rondom omstandigheden van moeilijkheden in Utrecht. Een goede backup als het gaat om een TV die kapot gaat. en Problemen met de glazenwasser. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Rhenen vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool check jij snel de gewenste verzekeringscontract. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd uiteenlopende aanbieders en modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.rhenen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: nowGo dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €8,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,75 (maandelijks). De assurantiepremie hangt af van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules verschillen op kleine lettertjes, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via de vergelijker tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Rhenen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is alleen, of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €50.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Fiscaal recht of Medisch. Veel modules aanzetten betekent hogere lasten. Schat in op welke fronten de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een tabel met mogelijkheden. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in Rhenen.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Aegon, HEMA of Interpolis direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of goedkoopste in jouw regio 3910, 3911, 3912.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Rhenen)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Rhenen verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Neem nou geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze module bij FBTO en Nowgo gaat over zaken betreffende woningen (bijv. in een wijk als Rhenen, Rhenen Oost, Rhenen West, Rhenen Noord, Grebbeberg, Randzone, Binnenveld, Achterberg, Uiterwaarden Rhenen, Remmerden, Heuvelrug Rhenen, Heuvelrug Elst, Uiterwaarden Elst, Elst). Denk aan een conflict met de woningstichting of advocaat in Rhenen.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

Q. van Leeuwen, Rhenen (januari 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente