Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Driebergen-Rijsenburg

Een conflict op het werk, met familie, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Via deze rechtsbijstandverzekering in Driebergen-Rijsenburg tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Denk aan situaties als:

 • een geschil met de gemeente
 • Een meningsverschil over toeslagen
 • Problemen met de buren
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (als OHRA, ABN AMRO en Reaal) en modules (zoals Consument en Mediation). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
(Net) nummer0343 (+31343)
Aantal inwoners48506
Postcodegebied3970
WijkenDoorn
Plaatsen in de regioverzekering-amerongen, rechtsbijstandverzekering-maarsbergen, polis-maarn, rechtsbijstand-scherpenzeel, verzekeringspakket-langbroek en cothen
rechtsbijstandverzekering-driebergen-rijsenburg

Rechtsbijstandverzekeringen Driebergen-Rijsenburg vergelijken juni 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Utrecht. Iets onmisbaars als het gaat om schade bij een ongeluk of aanrijding en Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Driebergen-Rijsenburg vergelijken? Via de zoekmachine check je snel een goedkope rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We onderscheiden uiteenlopende maatschappijen en allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.heuvelrug.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Interpolis rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt directe algemene conclusie. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,75 per maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, verzekerde bedrag en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen variëren op contractvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jouw eisen budget en situatie. Via de vergelijker check je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Driebergen-Rijsenburg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €70.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit o.a. Werk of Verkeer. Veel modules aanzetten resulteert in een hogere premie. Bedenk waar het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met polissen. Rank zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Driebergen-Rijsenburg.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Lancyr en Zekur vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekeringen in regio 3970, 3971, 3972.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Driebergen-Rijsenburg verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met zogenaamde modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Onder andere onenigheid met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. HEMA of Zekur gaat over kwesties aangaande jouw woning (bijv. in een wijk zoals Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn). Bijvoorbeeld een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Driebergen-Rijsenburg.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Handige tips voor een lagere premie’

S. van de Velde, Driebergen-Rijsenburg (juni 2024)