Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Berg en Dal

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met familie, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Berg en Dal heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Denk aan situaties als:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Conflicten over eigendommen
 • Aanvaringen bij de gemeente
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (als OHRA, HEMA of Allianz) en pakketten (o.a. Consument en Medisch). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners34574
Postcodes6570
WijkenBeek
Plaatsen nabijverzekering-Barendrecht, rechtsbijstandverzekering-Baarn, polis-Baarle-Nassau, verzekeringspakket-Asten, Rechtsbijstand Assen en verzekeraar-Arnhem
rechtsbijstandverzekering-berg-en-dal

Rechtsbijstandverzekeringen Berg en Dal vergelijken maart 2023

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Gelderland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als problemen met de annulering van vakanties of Een meningsverschil met mediation. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Berg en Dal vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine vind jij direct de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. In de markt zijn er verscheidene verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Zie ook https://www.bergendal.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Turien en Co dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag mist een echt directe algemene conclusie. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €11,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 per 30 dagen. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en risicogebieden. Via de vergelijker vergelijk je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Berg en Dal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. alleen, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €17.500 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit opties als Inkomen of Verkeer. Meer modules selecteren draait uit op een duurder tarief. Bedenk op welke aspecten jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met alle opties. Rank zelf op kosten of waardering voor juridische hulp in Berg en Dal.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van OHRA, ABN AMRO of ANWB snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 6570, 6571, 6572.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Berg en Dal)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Ruime keuze modules

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Berg en Dal verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Als o.a. geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Denk aan een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis bij Aegon of Arag gaat over kwesties ten aanzien van jouw woning (bijv. in wijken als Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen). Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Berg en Dal.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letsel(schade) waar je als fietser deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Met deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

D. de Wit, Berg en Dal (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente