Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Rilland

Een conflict op zakelijk gebied, in het gezin, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Rilland heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict met je internetprovider
 • Conflicten met de plaatselijke overheid
 • Aanvaringen rondom verbouwingen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (o.a. Aegon, Centraal beheer of Zekur) en voorwaarden (zoals Werk of Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
(Net) nummer0113 (+31113)
Bewoners22265
Postcodes4410
BuurtschappenYerseke
Plaatsen in de regioverzekering-ritthem, rechtsbijstandverzekering-oost-souburg, polis-zoutelande, rechtsbijstand-westkapelle, verzekeringspakket-biggekerke en meliskerke
rechtsbijstandverzekering-rilland

Rechtsbijstandverzekeringen Rilland vergelijken maart 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Zeeland. Een goede backup in situaties als een niet geleverde bestelling of Aanvaringen aangaande een boete. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Rilland vergelijken? Dankzij de vergelijker speur je snel een betaalbare verzekeringscontract. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd allerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.reimerswaal.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Europeesche dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €11,25. Duurdere polissen zitten rond de €12,25 p/maand. De maandpremie is afhankelijk van gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op polisvoorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van jouw eisen en risicogebieden. Op basis van de tool ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Rilland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €22.500 tot €85.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden o.a. Fiscaal recht en Echtscheiding. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Bedenk op welke manier de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een pagina met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op prijs of waardering voor juridische hulp in Rilland.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Ditzo of Reaal direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 4410, 4411.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Reimerswaal)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Professionele verzekering

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Rilland verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met verschillende modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Neem nou geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Denk aan een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via Aegon en Zekur speelt bij geschillen ten aanzien van je appartement (bijv. in buurten als Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk). Onder andere onenigheid met de woningstichting of advocaat in Rilland.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letselschade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Je moet dan denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Met een goed gevoel je leven leiden’

F. Jacobs, Rilland (maart 2024)