Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Reimerswaal

Een probleem op de zaak, met de buren, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Reimerswaal wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict met een webwinkel
 • Een meningsverschil over jouw 2e woning
 • Aanvaringen over de uitkering
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (onder andere Aegon, ABN AMRO en Promovendum) en polissen (o.a. Werk of Medisch). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteReimerswaal
Regionummer0113 (+31113)
Bewoners22265
Postcodegebieden4400
WijkenYerseke
Plaatsen in de omgevingverzekering-Nissewaard, rechtsbijstandverzekering-Nijmegen, polis-Nijkerk, verzekeringspakket-Nieuwkoop, Rechtsbijstand Nieuwegein en verzekeraar-Neerijnen
rechtsbijstandverzekering-reimerswaal

Rechtsbijstandverzekeringen Reimerswaal vergelijken april 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Zeeland. Iets onmisbaars in het geval van schade in het verkeer en Problemen rondom de reparatie van een auto. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Reimerswaal vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool zoek je eenvoudig een goede rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering is best complex. In de markt zijn er allerlei verzekeraars en opties. Op onze site zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.reimerswaal.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Aon Direct pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk mist een echt eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €11,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13 per 30 dagen. De maandelijkse premie hangt af van type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules verschillen op kleine lettertjes, inhoud modules, het eigen risico, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw eisen en omstandigheden. Door onze vergelijk-module ontdek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Reimerswaal.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €25.000 tot €80.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Werk of Medisch. Veel modules aanzetten resulteert in een duurdere verzekering. Ga na op welke fronten je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met mogelijkheden. Rangschik op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Reimerswaal.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Unive, Lancyr of ANWB snel online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of goedkoopste polis in de omgeving 4400, 4401.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Reimerswaal)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Reimerswaal verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Denk aan onenigheid over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze optie bij FBTO of Interpolis kies jij voor situaties met betrekking tot je huis (bijv. in een wijk zoals Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Rilland-Bath, Hansweert, Oostdijk). Denk hier aan een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Reimerswaal.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar je als fietser deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergelijken’

H. van den Bosch, Reimerswaal (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente