Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Haaksbergen

Een conflict op het werk, met de buren, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door een rechtsbijstandverzekering in Haaksbergen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Problemen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Problemen over geleverde diensten
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (onder andere Inshared, Centraal beheer en Zekur) en dekkingen (o.a. Consument en Mediation). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteHaaksbergen
(Regio) nummer053 (+3153)
Bewoners24332
Postcodegebied7480
WijkenHaaksbergen
Naburige plaatsenverzekering-Enkhuizen, rechtsbijstandverzekering-Emmen, polis-Elburg, verzekeringspakket-Eindhoven, Rechtsbijstand Eijsden-Margraten en verzekeraar-Eersel
rechtsbijstandverzekering-haaksbergen

Rechtsbijstandverzekeringen Haaksbergen vergelijken juni 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Overijssel. Een goede backup in het geval van strafzaken in het verkeer of Problemen met een webwinkel. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Haaksbergen vergelijken? Via onze tool speur je gemakkelijk een goede verzekeringscontract. Het productis best complex. We zien verschillende verzekeringsmaatschappijen plus modules. Verderop kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.haaksbergen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Zelf afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €9,75. Duurdere polissen zitten rond de €14 per maand. De maandelijkse premie hangt af van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen variëren op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis wordt bepaald door jouw behoeften, en financiële situatie. Geholpen door onze vergelijk-module vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Haaksbergen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €22.500 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden thema’s zoals Consument en Verkeer. Veel modules nemen draait uit op een duurder tarief. Bedenk op welke aspecten de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Haaksbergen.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeringsaanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of goedkoopste polis in de omgeving 7480, 7481, 7482, 7483.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Haaksbergen)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Professionele verzekering

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Haaksbergen verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van speciale modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module biedt hulp tijdens situatie zoals fiscaal recht, je vermogen, en financiële boedel. Neem nou onenigheid over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Nationale Nederlanden of Promovendum speelt bij geschillen betreffende woningen (bijv. in buurten als Haaksbergen (dorp), Haaksbergen (buitengebied), Sint Isidorushoeve, Buurse, Rietmolen, Hengevelde, Beckum, Haaksbergen-kern). Bijvoorbeeld een conflict met de woningstichting of advocaat in Haaksbergen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Middels deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

N. Hendriks, Haaksbergen (juni 2024)