Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Herkingen

Een conflict op zakelijk gebied, in de buurt, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Herkingen heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Een meningsverschil met een uitkeringsinstantie
 • Geschillen bij een kledingwinkel
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (o.a. Inshared, Centraal beheer en Zekur) en modules (onder andere Werk en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-herkingen

Rechtsbijstandverzekeringen Herkingen vergelijken april 2024

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming in scenario’s van een conflict in Zuid-Holland. Een goede backup in het geval van problemen met de boeking van een vakantie of Aanvaringen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Herkingen vergelijken? Dankzij onze tool zoek je eenvoudig een geschikte verzekering. Het productvergt enige voorkennis. Er zijn meerdere assuradeurs en modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.goeree-overflakkee.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: EAG Assuradeuren pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop bieden wij geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €9,75. Kosten lopen op tot €12,75 per 30 dagen. De assurantiepremie heeft te maken met gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De polissen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en omstandigheden. Door de vergelijkingstool tref jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Herkingen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over dekkingen als Vermogen en Verkeer. Meer modules selecteren draait uit op een hogere premie. Denk je in op basis waarvan het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een tabel met alle opties. Sorteer op premie of score voor juridische hulp in Herkingen.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Unive, ABN AMRO en ANWB vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 3249.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Goeree-Overflakkee)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: 24/7 advies van experts
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Herkingen verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van handige modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Neem nou een probleem m.b.t. een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Zoals bijv. geschillen over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via Aegon of Zekur kies jij voor situaties betreffende appartementen (bijv. in een wijk zoals Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen). Zoals bijv. een conflict met de verhuurder of advocaat in Herkingen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

O. van der Velden, Herkingen (april 2024)