Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Goeree-Overflakkee

Een tweestrijd met collega’s, met de buren, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Goeree-Overflakkee tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Een meningsverschil met de woningstichting
 • Een meningsverschil over erfenissen
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (zoals Aegon, FBTO of Zekur) en modules (o.a. Inkomen en Wonen). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-goeree-overflakkee

Rechtsbijstandverzekeringen Goeree-Overflakkee vergelijken juli 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals conflicten in Zuid-Holland. Dat komt van pas in situaties als een gestolen voertuig en Een meningsverschil over toeslagen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Goeree-Overflakkee vergelijken? Via onze tool speur je moeiteloos een geschikte rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. In de markt zijn er uiteenlopende maatschappijen en modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.goeree-overflakkee.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Interpolis pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen eenduidig antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €12,5 per maand. De maandelijkse premie heeft te maken met gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten variëren op kleine lettertjes, dekkingen, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jouw wensen, en omstandigheden. Geholpen door de tool check je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Goeree-Overflakkee.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is alleen, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €25.000 tot €70.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over thema’s zoals Inkomen of Letselschade. Alle modules kiezen heeft als gevolg een hogere premie. Bedenk op welk gebied je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met polissen. Sorteer op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Goeree-Overflakkee.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, HEMA en Reaal eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 3240, 3241.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Goeree-Overflakkee)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Professionele verzekering

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Goeree-Overflakkee verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met een aantal modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Neem nou een conflict over een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Zoals bijv. een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. Klaverblad en Arag kies jij voor situaties rondom woningen (bijv. in wijken als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen). Zoals bijv. onenigheid m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Goeree-Overflakkee.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en letselschade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Snel rechtshulp inschakelen zonder hoge kosten’

Mevr. van Doorn, Goeree-Overflakkee (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente