Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sommelsdijk

Een probleem met collega’s, in het gezin, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door een rechtsbijstandverzekering in Sommelsdijk heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • een geschil met een webwinkel
 • Geschillen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Aanvaringen over een contract
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (o.a. Klaverblad, Lancyr of Nowgo) en dekkingen (als Fiscaal recht en Verkeer). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
Regionummer0187 (+31187)
Inwoners48321
Postcodes3245
BuurtschappenGoedereede
Naburige plaatsenverzekering-stad-aan-t-haringvliet, rechtsbijstandverzekering-middelharnis, polis-zwartewaal, rechtsbijstand-vierpolders, verzekeringspakket-rockanje en tinte
rechtsbijstandverzekering-sommelsdijk

Rechtsbijstandverzekeringen Sommelsdijk vergelijken juni 2024

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van conflicten in Zuid-Holland. Een goede backup ten tijde van een kapot product met garantie of Aanvaringen over aandelen, obligaties en opties. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Sommelsdijk vergelijken? Dankzij onze tool bekijk jij direct een geschikte verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We zien verschillende aanbieders en opties. Hieronder kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.goeree-overflakkee.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: De Goudse pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €8,75. Dit loopt op tot circa €13,75 per 30 dagen. Het tarief wordt bepaald door gezinsgrootte, het totaalbedrag, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De contracten lopen uiteen op kleine lettertjes, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jouw eisen en privésituatie. Door de vergelijker vind je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Sommelsdijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €5.000 tot €95.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit bijv. Consument en Medisch. Meer modules selecteren resulteert in een duurdere verzekering. Ga na op welke aspecten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met alle opties. Rangschik op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Sommelsdijk.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Centraal beheer en ING eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 3245.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Goeree-Overflakkee)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Verschillende modules

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Sommelsdijk verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een conflict over bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, vermogens, en andere bezittingen. Onder andere een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via Aegon en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande appartementen (bijv. in buurt zoals Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen). Bijvoorbeeld een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Sommelsdijk.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade of letsel(schade) waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je kunt denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Door deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

L. Kuijpers, Sommelsdijk (juni 2024)