Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Rijnsaterwoude

Een conflict op het werk, met de buren, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Rijnsaterwoude tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Aanvaringen met een beleggingsadviseur
 • Problemen over de erfgrens
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (als OHRA, Lancyr of Arag) en polissen (als Inkomen of Verkeer). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Regio) nummer0172 (+31172)
Bewoners26108
Postcodes2465
BuurtschappenRoelofarendsveen
Naburige plaatsenverzekering-aarlanderveen, rechtsbijstandverzekering-nieuwveen, polis-zevenhoven, rechtsbijstand-hazerswoude-rijndijk, verzekeringspakket-noorden en nieuwerbrug-aan-den-rijn
rechtsbijstandverzekering-rijnsaterwoude

Rechtsbijstandverzekeringen Rijnsaterwoude vergelijken maart 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dat komt van pas als het gaat om een niet geleverde bestelling en Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Rijnsaterwoude vergelijken? Via de zoekmachine check je direct de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Er zijn verschillende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.kaagenbraassem.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €8,25. Kosten lopen op tot €15,75 per 30 dagen. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen verschillen op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en risicogebieden. Op basis van de tool vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Rijnsaterwoude.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €15.000 tot €55.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor o.a. Fiscaal recht en Mediation. Een groot aantal modules resulteert in een hogere premie. Bedenk op basis waarvan jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een lijst met polissen. Rangschik op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Rijnsaterwoude.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, Ditzo of Arag direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of voordeligste verzekeringen in regio 2465.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Kaag en Braassem)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Rijnsaterwoude verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels een aantal modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Denk aan problematische situatie aangaande familiezaken of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld onenigheid over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze optie bij ABN AMRO en Zekur kies jij voor situaties betreffende jouw huis (bijv. in wijken als Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden). Zoals bijv. een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Rijnsaterwoude.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letselschade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Je kunt denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Tijdens een scheiding altijd voldoende hulp’

F. Mulder, Rijnsaterwoude (maart 2024)