Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oldambt

Een botsing op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Oldambt pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Denk aan situaties als:

 • een niet geleverde bestelling
 • Problemen rondom de reparatie van een auto
 • Geschillen over de uitkering
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (o.a. Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Promovendum) en dekkingen (bijv. Werk en Mediation). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteOldambt
(Net) nummer0597 (+31597)
Inwoners38228
Postcodegebieden9670
BuurtschappenWinschoten
Plaatsen in de buurtverzekering-Midden-Drenthe, rechtsbijstandverzekering-Midden-Delfland, polis-Middelburg, verzekeringspakket-Meppel, Rechtsbijstand Meierijstad en verzekeraar-Meerssen
rechtsbijstandverzekering-oldambt

Rechtsbijstandverzekeringen Oldambt vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Groningen. Dit is handig ten tijde van schade in het verkeer of Een meningsverschil met een webwinkel. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Oldambt vergelijken? Aan de hand van onze tool check je moeiteloos een geschikte polis. Zo’n polis is best complex. Je vindt altijd verscheidene verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.gemeente-oldambt.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Centraal Beheer polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €11,5. Dit loopt op tot circa €15,5 p/maand. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Met behulp van de vergelijker check je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Oldambt.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €80.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Consument of Echtscheiding. Een groot aantal modules mondt uit in een hogere maandpremie. Denk je in op welk gebied je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een tabel met aanbieders. Sorteer op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Oldambt.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Centraal beheer of ING snel online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 9670, 9671, 9672, 9673, 9674, 9675.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Oldambt)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Oldambt verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Centraal beheer en Interpolis gaat over kwesties inzake woningen (bijv. in een wijk als Winschoten, Finsterwolde, Drieborg, Beerta, Nieuw-Beerta, Nieuweschans, Scheemda-Heiligerlee, Westerlee, Noord, Midwolda, Nieuwolda). Bijvoorbeeld geschillen met de verhuurder of advocaat in Oldambt.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letselschade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

V. Willemsen, Oldambt (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente