Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Jannum

Een probleem op kantoor, in de straat, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Jannum beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

  • een conflict over jouw vaarbewijs
  • Geschillen met de huurbaas
  • Problemen met een garagehouder
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (denk aan Aegon, FBTO en ANWB) en voorwaarden (onder andere Consument of Medisch). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteFerwerderadiel
Netnummer0519 (+31519)
Aantal inwoners8701
Postcodegebied9107
WijkenBouwstreek
Plaatsen in de buurtverzekering-rinsumageast, rechtsbijstandverzekering-damwald, polis-dokkum, rechtsbijstand-hempens, verzekeringspakket-wyns en wytgaard
rechtsbijstandverzekering-jannum

Rechtsbijstandverzekeringen Jannum vergelijken april 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Friesland. Dit biedt uitkomst als het gaat om problemen met een winkel of Conflicten met de buren. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Jannum vergelijken? Aan de hand van onze tool vind je moeiteloos de gewenste verzekeringscontract. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er verscheidene verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.ferwerderadiel.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

  • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
  • Ook de kinderen meeverzekeren
  • Naar eigen inzicht samenstellen
  • Snel juridisch advies bij problemen
  • Bekijk ook: Delta Lloyd afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie mist een echt algemeen advies. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €8,25. Duurdere polissen zitten rond de €14,5 per 30 dagen. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen variëren op vergoedingen, modules, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Jannum.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

  1. Kies type huishouden

    Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

  2. Bepaal het uit te keren bedrag

    Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €100.000.

  3. Kies modules

    Je hebt de keuze uit bijv. Consument of Medisch. Een groot aantal modules draait uit op hogere lasten. Schets voor jezelf op welke fronten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

  4. Online vergelijken

    Wat volgt is een tabel met polissen. Rank zelf op premie of score voor juridische hulp in Jannum.

  5. Regel je polis online

    Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Unive, HEMA en Reaal eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 9107.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Ferwerderadiel)

  • Unive: Hoge klantwaardering
  • Inshared: Ruime keuze modules
  • Klaverblad: Online schade melden
  • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
  • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
  • OHRA: Ruime keuze modules
  • DAS: Goede beoordeling
  • HEMA: In begrijpelijke taal
  • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
  • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
  • Centraal Beheer: Professionele verzekering
  • ABN AMRO: Direct online verzekeren
  • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
  • ARAG: Professionele verzekering

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Jannum verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels verschillende modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

  1. Consument
    Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een conflict met je internetprovider.
  2. Vermogen en Belasting
    Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil over beleggingsadvies.
  3. Wonen
    Deze optie bij o.a. Ditzo of Zekur kies jij voor situaties met betrekking tot jouw huis (bijv. in een wijk zoals Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02). Bijvoorbeeld geschillen rondom jouw koopwoning of advocaat in Jannum.
  4. Verkeer
    Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade en medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
  5. Echtscheiding / Mediation
    Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

O. Meyer, Jannum (april 2024)