Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Capelle aan den IJssel

Een tweestrijd op de zaak, met de buren, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Capelle aan den IJssel wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Een meningsverschil omtrent beleggingen
 • Problemen met de buren
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (denk aan Nationale Nederlanden, Ditzo of ING) en modules (zoals Consument en Letselschade). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCapelle aan den IJssel
(Net) nummer010 (+3110)
Inwoners66486
Postcodegebied2900
BuurtschappenCapelle-West
Plaatsen nabijverzekering-Breda, rechtsbijstandverzekering-Boxtel, polis-Boxmeer, verzekeringspakket-Borsele, Rechtsbijstand Borne en verzekeraar-Borger-Odoorn
rechtsbijstandverzekering-capelle-aan-den-ijssel

Rechtsbijstandverzekeringen Capelle aan den IJssel vergelijken maart 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in scenario’s van een conflict in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst in situaties als dat iemand op jouw auto botst en Conflicten met de woningstichting. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Capelle aan den IJssel vergelijken? Via onze tool check jij eenvoudig een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. Er zijn verscheidene assuradeurs en opties. Onderstaand kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.capelleaandenijssel.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Generali pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €11,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,75 p/maand. De premie hangt af van grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules lopen uiteen op vergoedingen, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Via het vergelijk script tref jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Capelle aan den IJssel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €5.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over bijv. Consument en Echtscheiding. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Bedenk waar het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Sorteer op premie per maand of score voor juridische hulp in Capelle aan den IJssel.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, Ditzo of Asr gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of voordeligste polis in de omgeving 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Capelle aan den IJssel)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Persoonlijk contact met jurist
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Zelf samentstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Capelle aan den IJssel verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met speciale modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Denk aan geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft betrekking op situatie zoals fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Onder andere een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Inshared en Nowgo is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van huizen (bijv. in een wijk als Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio). Denk aan een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Capelle aan den IJssel.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar je als fietser betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Via deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

Mevr. de Boer, Capelle aan den IJssel (maart 2024)