Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Breezanddijk

Een aanvaring op kantoor, in de straat, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Door deze rechtsbijstandverzekering in Breezanddijk wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • problemen met een winkel
 • Aanvaringen met een uitkeringsinstantie
 • Problemen met de buren
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (als Aegon, Centraal beheer en ING) en modules (zoals Inkomen of Echtscheiding). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Net) nummer0517 (+31517)
Bewoners84048
Postcodegebied8766
BuurtschappenBolsward
Plaatsen in de buurtverzekering-dedgum, rechtsbijstandverzekering-parrega, polis-hieslum, rechtsbijstand-piaam, verzekeringspakket-ferwoude en exmorra
rechtsbijstandverzekering-breezanddijk

Rechtsbijstandverzekeringen Breezanddijk vergelijken juli 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in situaties van conflicten in Friesland. Iets onmisbaars als het gaat om schade in het verkeer en Aanvaringen binnen het huwelijk. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Breezanddijk vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool vind jij zonder moeite een goede polis. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.gemeentesudwestfryslan.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Lancyr polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop hebben we geen algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Dan is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10. Dit loopt op tot circa €12 per maand. De assurantiepremie wordt bepaald door grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, modules, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Via de tool ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Breezanddijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit opties als Belasting of Verkeer. Veel modules nemen draait uit op hogere lasten. Ga na op welke manier jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een tabel met alle opties. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Breezanddijk.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Lancyr en ANWB snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 8766.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Súdwest-Fryslân)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Breezanddijk verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van verschillende modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Denk aan problematische situatie aangaande vermeende schade of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module verleent bijstand bij zaken als fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Denk aan een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis bij Lancyr of DAS is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim). Neem nou een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Breezanddijk.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Nooit meer leven in angst’

J. Bakker, Breezanddijk (juli 2024)