Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bunnik

Een botsing op zakelijk gebied, in de buurt, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Bunnik beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • niet nagekomen afspraken van winkels
 • Een meningsverschil met een onderwijsinstantie
 • Een meningsverschil over geleverde diensten
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (o.a. Klaverblad, ABN AMRO of Arag) en polissen (zoals Werk en Mediation). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
Regionummer030 (+3130)
Inwoners14773
Postcodegebieden3703
WijkenBunnik
Plaatsen in de omgevingverzekering-Baarle-Nassau, rechtsbijstandverzekering-Asten, polis-Assen, verzekeringspakket-Arnhem, Rechtsbijstand Appingedam en verzekeraar-Apeldoorn
rechtsbijstandverzekering-bunnik

Rechtsbijstandverzekeringen Bunnik vergelijken maart 2024

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in het geval van onenigheid in Utrecht. Iets onmisbaars als het gaat om strafzaken in het verkeer of Een meningsverschil met een school. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Bunnik vergelijken? Met de vergelijk tool speur jij eenvoudig de gewenste rechtsbijstandverzekering. Het productlijkt best ingewikkeld. We zien allerlei aanbieders en opties. Verderop kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.bunnik.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: FBTO dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In dat geval is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 per 4 weken. De maandpremie is afhankelijk van type huishouden, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De polissen variëren op polisvoorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw eisen en financiële situatie. Met behulp van het vergelijk script tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Bunnik.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Belasting en Echtscheiding. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Denk je in op welke manier het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met polissen. Sorteer op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Bunnik.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Inshared, FBTO en Nowgo eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 3703, 3704, 3980, 3981.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Bunnik)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Bunnik verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit doe je met speciale modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Denk aan geschillen met betrekking tot een aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en extra eigendommen. Denk aan een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Klaverblad of Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot je huis (bijv. in wijken als Bunnik, Odijk, Werkhoven). Zoals bijv. een meningsverschil met de verhuurder of advocaat in Bunnik.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als verkeersdeelnemer aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Middels deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Goede uitleg over een rechtsbijstandverzekering’

V. Bakker, Bunnik (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente