Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Beuningen

Een conflict op de zaak, in de buurt, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Beuningen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Een meningsverschil rondom vermogensbeheer
 • Geschillen over een contract
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (zoals Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Zekur) en voorwaarden (zoals Fiscaal recht of Mediation). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteBeuningen
(Regio) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners25289
Postcodegebieden6641
BuurtenBeuningen
Naburige plaatsenverzekering-Bergen op Zoom, rechtsbijstandverzekering-Bergen Noord-Holland, polis-Bergen Limburg, verzekeringspakket-Bergeijk, Rechtsbijstand Berg en Dal en verzekeraar-Beesel
rechtsbijstandverzekering-beuningen

Rechtsbijstandverzekeringen Beuningen vergelijken mei 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van een conflict in Gelderland. Iets onmisbaars als het gaat om ontslag door een reorganisatie en Conflicten m.b.t. belastingaanslagen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Beuningen vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool speur jij eenvoudig een goede rechtsbijstandverzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verscheidene verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.beuningen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Univé dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop hebben we geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €11,25. Dit loopt op tot circa €14 per 4 weken. De maandelijkse premie is afhankelijk van grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De polissen wijken van elkaar af op vergoedingen, modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van je specifieke vraag, budget en situatie. Op basis van de vergelijkingstool zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Beuningen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €22.500 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over o.a. Consument en Medisch. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurdere verzekering. Denk je in op welke manier de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Sorteer op prijs of waardering voor juridische hulp in Beuningen.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, HEMA of Asr snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 6641, 6642.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Beuningen)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Beuningen verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van een aantal modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een conflict over een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Als o.a. een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Aegon of Reaal gaat over zaken rondom jouw woning (bijv. in een wijk als Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen). Onder andere een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Beuningen.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

H. Koster, Beuningen (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente