Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Appingedam

Een conflict op zakelijk gebied, in de buurt, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Door de rechtsbijstandverzekering in Appingedam tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met een webwinkel
 • Aanvaringen vermogensbeheer
 • Aanvaringen rondom echtscheidingen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (zoals Inshared, Ditzo of Arag) en voorwaarden (als Belasting en Echtscheiding). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteAppingedam
(Net) nummer0596 (+31596)
Bewoners12001
Postcodes9900
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Zundert, rechtsbijstandverzekering-Zuidplas, polis-Zuidhorn, verzekeringspakket-Zoeterwoude, Rechtsbijstand Zoetermeer en verzekeraar-Zevenaar
rechtsbijstandverzekering-appingedam

Rechtsbijstandverzekeringen Appingedam vergelijken juni 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Groningen. Dit is handig in het geval van een niet geleverde bestelling en Problemen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Appingedam vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool zoek jij gemakkelijk een betaalbare verzekering. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. We zien verschillende maatschappijen plus modules. Op onze site vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.appingedam.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ABN AMRO polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop bieden wij geen helder advies. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €8,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,25 per 30 dagen. De premie heeft te maken met gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen zijn onderscheidend op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en risicogebieden. Geholpen door het vergelijk script vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Appingedam.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit varieert van €25.000 tot €50.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden o.a. Fiscaal recht en Letselschade. Een groot aantal modules draait uit op een hogere premie. Denk je in op welk gebied het risico het grootst is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een tabel met polissen. Rank zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Appingedam.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. OHRA, Centraal beheer en Interpolis snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 9900, 9901, 9902, 9903.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Appingedam)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Appingedam verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met speciale modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Neem nou een conflict over een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via Ditzo en Arag kies jij voor situaties betreffende jouw woning (bijv. in buurt zoals Wijk 00). Denk aan een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Appingedam.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade of medische schade waar je als fietser aan deelneemt. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

P. Hermans, Appingedam (juni 2024)