Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bergen Noord-Holland

Een botsing op de zaak, met de buren, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Bergen Noord-Holland heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Je kunt dan denken aan:

 • strafzaken in het verkeer
 • Conflicten omtrent beleggingen
 • Conflicten binnen het huwelijk
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (als Aegon, FBTO of Reaal) en polissen (zoals Werk of Echtscheiding). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
(Net) nummer072 (+3172)
Inwoners29943
Postcodegebied1930
BuurtschappenBergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Beek, rechtsbijstandverzekering-Bedum, polis-Barneveld, verzekeringspakket-Barendrecht, Rechtsbijstand Baarn en verzekeraar-Baarle-Nassau
rechtsbijstandverzekering-bergen-noord-holland

Rechtsbijstandverzekeringen Bergen Noord-Holland vergelijken maart 2023

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in situaties van conflicten in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst in het geval van een geschil met de gemeente. en Conflicten over een overeenkomst die u als consument sluit. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Bergen Noord-Holland vergelijken? Via de vergelijkingstool check je moeiteloos een goedkope polis. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verschillende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.bergen-nh.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: SNS maart 2023

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop hebben we geen eenduidig antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €14 p/maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De modules lopen uiteen op voorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Door het vergelijk script check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Bergen Noord-Holland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit varieert van €10.000 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Fiscaal recht en Medisch. Veel modules nemen draait uit op een hogere maandpremie. Bedenk op basis waarvan je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een lijst met alle opties. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Bergen Noord-Holland.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA en Asr vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 1930, 1931.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Bergen Noord-Holland)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Bergen Noord-Holland verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met verschillende modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Onder andere een probleem m.b.t. vermeende schade of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en aandelen. Als o.a. een meningsverschil over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module bij Inshared of Arag gaat over kwesties rondom appartementen (bijv. in wijken als Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl). Zoals bijv. een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Bergen Noord-Holland.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letsel(schade) waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

B. Vink, Bergen Noord-Holland (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente