Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lengel

Een botsing op het werk, in het gezin, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Lengel pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt dan denken aan:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Aanvaringen m.b.t. kindgebonden budget
 • Een meningsverschil bij de notaris
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (onder andere OHRA, FBTO of ING) en polissen (o.a. Consument en Letselschade). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
(Regio) nummer0314 (+31314)
Inwoners35173
Postcodegebieden7044
Buurtschappens-Heerenberg
Plaatsen nabijverzekering-stokkum, rechtsbijstandverzekering-zeddam, polis-loerbeek, rechtsbijstand-gaanderen, verzekeringspakket-kilder en wehl
rechtsbijstandverzekering-lengel

Rechtsbijstandverzekeringen Lengel vergelijken juni 2024

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals een conflict in Gelderland. Dit is handig in het geval van een geschil met een provider. of Een meningsverschil met de belastingdienst. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Lengel vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur je gemakkelijk een goede verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn velerlei verzekeraars en allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.montferland.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Verzekeruzelf.nl pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen helder advies. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €11,25. Kosten lopen op tot €14,75 p/maand. De maandelijkse premie hangt af van gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen zijn onderscheidend op vergoedingen, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en risicogebieden. Middels het vergelijk script vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Lengel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit varieert van €10.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over opties als Inkomen of Letselschade. Alle modules kiezen draait uit op een hogere premie. Schets voor jezelf op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een tabel met mogelijkheden. Rangschik op prijs of reviews voor juridische hulp in Lengel.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, HEMA of DAS eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 7044.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Montferland)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Lengel verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt met zogenaamde modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande tuchtzaken of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld een meningsverschil m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze polis via Inshared en Zekur kies jij voor situaties betreffende jouw huis (bijv. in buurt zoals s-Heerenberg, Brakel, Didam). Neem nou geschillen met de gemeente over jouw huis of advocaat in Lengel.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Met deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Juridische ondersteuning zonder verrassingen’

Dhr. Scholten, Lengel (juni 2024)