Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Uithuizermeeden

Een probleem op het werk, in de buurt, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Uithuizermeeden beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een vertraagde vlcuht
 • Conflicten rondom jouw arbeidscontract
 • Geschillen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (onder andere Klaverblad, Ditzo of Arag) en polissen (bijv. Vermogen en Mediation). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
(Regio) nummer0595 (+31595)
Aantal inwoners15815
Postcodes9982
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-oudeschip, rechtsbijstandverzekering-eemshaven, polis-hornhuizen, rechtsbijstand-houwerzijl, verzekeringspakket-kloosterburen en lauwersoog
rechtsbijstandverzekering-uithuizermeeden

Rechtsbijstandverzekeringen Uithuizermeeden vergelijken juni 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in situaties van ruzies en problemen in Groningen. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een TV die kapot gaat. of Conflicten met de internetmaatschappij. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Uithuizermeeden vergelijken? Aan de hand van de vergelijker vind je snel een geschikte polis. Dit type verzekering is best complex. We zien velerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.eemsmond.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar ANWB polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen eenduidig antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €8. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 (maandelijks). Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, inhoud modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw wensen, en risicogebieden. Op basis van de vergelijker vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Uithuizermeeden.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €5.000 tot €95.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over thema’s zoals Vermogen of Verkeer. Veel modules aanzetten betekent hogere lasten. Denk je in op welk gebied de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een lijst met polissen. Sorteer op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Uithuizermeeden.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Lancyr en ING vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 9982.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Eemsmond)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Uithuizermeeden verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Denk aan een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij Centraal beheer of Arag is relevant tijdens gebeurtenissen rondom appartementen (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04). Onder andere een conflict met de woningstichting of advocaat in Uithuizermeeden.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Je moet dan denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

T. van der Ven, Uithuizermeeden (juni 2024)