Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Eemsmond

Een probleem op de zaak, met de buren, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via de rechtsbijstandverzekering in Eemsmond pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een onverklaarbaar hoge energierekening
 • Geschillen rondom vermogensbelasting
 • Een meningsverschil aangaande alimentatie
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (o.a. Unive, Centraal beheer of Zekur) en polissen (o.a. Consument en Echtscheiding). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
Netnummer0596 (+31596)
Bewoners15815
Postcodegebied9979
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Delft, rechtsbijstandverzekering-De Wolden, polis-De Ronde Venen, verzekeringspakket-De Marne, Rechtsbijstand De Fryske Marren en verzekeraar-De Bilt
rechtsbijstandverzekering-eemsmond

Rechtsbijstandverzekeringen Eemsmond vergelijken juni 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten in het geval van een conflict in Groningen. Dit biedt uitkomst in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Problemen met de fiscus. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Eemsmond vergelijken? Met de vergelijk tool speur je gemakkelijk de gewenste verzekeringscontract. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Er zijn meerdere verzekering aanbieders en opties. Verderop zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.eemsmond.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Allsecur polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €10,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,25 per 30 dagen. De maandpremie heeft te maken met grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, inhoud modules, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en omstandigheden. Via de vergelijker vergelijk jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Eemsmond.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €95.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden dekkingen als Consument of Medisch. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere maandpremie. Ga na op welke fronten het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een lijst met aanbieders. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Eemsmond.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, HEMA of Arag direct online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 9979, 9984.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Eemsmond)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Eemsmond verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit kan middels verschillende modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, je vermogen, en aandelen. Als o.a. een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Inshared of Asr gaat over kwesties inzake jouw woning (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04). Denk hier aan een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Eemsmond.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

D. van de Velde, Eemsmond (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente