Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Aalburg

Een probleem op de zaak, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door de rechtsbijstandverzekering in Aalburg heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • problemen met een winkel
 • Problemen m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning
 • Aanvaringen met een garagehouder
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (als Aegon, Lancyr en Zekur) en pakketten (onder andere Consument of Wonen). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAalburg
Netnummer0416 (+31416)
Aantal inwoners13038
Postcodegebied4265
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Waterland, rechtsbijstandverzekering-Wassenaar, polis-Wageningen, verzekeringspakket-Waddinxveen, Rechtsbijstand Waalwijk en verzekeraar-Waalre
rechtsbijstandverzekering-aalburg

Rechtsbijstandverzekeringen Aalburg vergelijken december 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van conflicten in Noord-Brabant. Iets onmisbaars als het gaat om niet geleverde artikelen en Een meningsverschil met mediation. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Aalburg vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool zoek je snel de gewenste verzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er allerlei verzekeraars en allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.aalburg.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €10,75. Kosten lopen op tot €13,25 per 4 weken. De prijs hangt af van type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten zijn onderscheidend op vergoedingen, inhoud modules, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw eisen budget en situatie. Middels de tool vind je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Aalburg.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €95.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Fiscaal recht of Verkeer. Veel modules nemen resulteert in een duurdere verzekering. Ga na op basis waarvan de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Orden ze op premie of reviews voor juridische hulp in Aalburg.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Unive, Lancyr en ING gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 4265.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Aalburg)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Aalburg verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. een contract of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie biedt hulp tijdens situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Als o.a. onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze keuze bij Nationale Nederlanden en Asr gaat over kwesties aangaande huizen (bijv. in een wijk als Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek). Onder andere een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Aalburg.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en/of medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Via deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

Z. van de Brink, Aalburg (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente