Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Herkenbosch

Een botsing op kantoor, in de straat, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Herkenbosch pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Problemen rondom een ontslag
 • Een meningsverschil in de familiesfeer
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Inshared, Ditzo en Asr) en voorwaarden (o.a. Belasting of Wonen). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
(Regio) nummer0475 (+31475)
Bewoners20686
Postcodes6075
BuurtenMontfort
Plaatsen nabijverzekering-linne, rechtsbijstandverzekering-montfort, polis-vlodrop, rechtsbijstand-stramproy, verzekeringspakket-posterholt en maasbracht
rechtsbijstandverzekering-herkenbosch

Rechtsbijstandverzekeringen Herkenbosch vergelijken oktober 2023

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Limburg. Een goede backup ten tijde van een conflict met je internetprovider. en Problemen over een verkeersboete. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Herkenbosch vergelijken? Middels de vergelijker check je moeiteloos een goede rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn velerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.roerdalen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €11,5. Dit loopt op tot circa €15,5 p/maand. De premie hangt af van type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten lopen uiteen op contractvoorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en privésituatie. Door de tool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Herkenbosch.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €65.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit o.a. Werk of Mediation. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere maandpremie. Bedenk waar jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Sorteer op premie of reviews voor juridische hulp in Herkenbosch.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr of DAS direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 6075.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Roerdalen)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Herkenbosch verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit kan middels zogenaamde modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Als o.a. geschillen met betrekking tot een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld onenigheid over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv OHRA en ANWB gaat over zaken rondom je huis (bijv. in een wijk als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop). Bijvoorbeeld een conflict met de verhuurder of advocaat in Herkenbosch.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

N. Peters, Herkenbosch (oktober 2023)