Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Montfort

Een botsing op kantoor, in de straat, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door een rechtsbijstandverzekering in Montfort beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto
 • Aanvaringen over de uitkering
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (als Nationale Nederlanden, FBTO en Zekur) en voorwaarden (o.a. Consument of Verkeer). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
(Net) nummer0475 (+31475)
Bewoners20686
Postcodes6065
BuurtenMontfort
Plaatsen in de buurtverzekering-posterholt, rechtsbijstandverzekering-maasbracht, polis-swalmen, rechtsbijstand-nederweert-eind, verzekeringspakket-herten en stramproy
rechtsbijstandverzekering-montfort

Rechtsbijstandverzekeringen Montfort vergelijken juni 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in het geval van ruzies en problemen in Limburg. Dit is handig ten tijde van een conflict met een autogarage. en Problemen met je partner. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Montfort vergelijken? Aan de hand van onze tool vind je gemakkelijk een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.roerdalen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Avéro Achmea rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop hebben we geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €10. Kosten lopen op tot €15,5 per 30 dagen. De maandpremie wordt bepaald door type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen verschillen op vergoedingen, type dekking, het eigen risico, en de premie. Wat het beste aanbod is, hangt af van jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Met behulp van onze vergelijk-module zoek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Montfort.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleen, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over thema’s zoals Consument en Echtscheiding. Veel modules nemen heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke aspecten je risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een overzicht met alle opties. Rangschik op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Montfort.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, HEMA of Allianz direct online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of goedkoopste polis in de omgeving 6065.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Roerdalen)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Juristen met expertise

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Montfort verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met een aantal modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Neem nou problematische situatie aangaande een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft te maken met zaken als fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Onder andere onenigheid over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Ditzo of Allianz gaat over kwesties ten aanzien van woningen (bijv. in een wijk als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop). Zoals bijv. een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Montfort.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere (letsel)schade en/of medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Je moet dan denken aan een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Geschil met webwinkel prime opgelost’

H. Hofman, Montfort (juni 2024)