Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sint Odiliënberg

Een conflict op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Sint Odiliënberg heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen met de werkgever
 • Geschillen binnen de familiekring
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (o.a. Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Arag) en dekkingen (als Belasting of Mediation). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
Netnummer0475 (+31475)
Aantal inwoners20686
Postcodes6077
WijkenMontfort
Plaatsen in de regioverzekering-melick, rechtsbijstandverzekering-linne, polis-montfort, rechtsbijstand-herten, verzekeringspakket-vlodrop en posterholt
rechtsbijstandverzekering-sint-odilienberg

Rechtsbijstandverzekeringen Sint Odiliënberg vergelijken mei 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking rondom omstandigheden van conflicten in Limburg. Dit biedt uitkomst in situaties als ontslag door een reorganisatie en Conflicten rondom aankoop van een huis. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Sint Odiliënberg vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine speur je moeiteloos een geschikte verzekeringscontract. Dit type verzekering is best complex. We onderscheiden velerlei verzekering aanbieders plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.roerdalen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen helder advies. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €9,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 per 30 dagen. De prijs is afhankelijk van type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en omstandigheden. Op basis van de tool check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Sint Odiliënberg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €60.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Vermogen en Echtscheiding. Veel modules aanzetten betekent een hogere maandpremie. Bedenk waar het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met alle opties. Sorteer op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Sint Odiliënberg.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Aegon, ABN AMRO of Reaal eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 6077.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Roerdalen)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Sint Odiliënberg verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met speciale modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake een contract of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module ondersteunt jou in alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een conflict over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. OHRA en ANWB speelt bij geschillen met betrekking tot huizen (bijv. in wijken als Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop). Onder andere een conflict bij de verkoop van een huis of advocaat in Sint Odiliënberg.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

M. de Jong, Sint Odiliënberg (mei 2024)