Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Baarle-Nassau

Een botsing op het werk, met familie, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Baarle-Nassau beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • niet nagekomen afspraken van winkels
 • Een meningsverschil over toeslagen
 • Conflicten met een ambtenaar
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (denk aan Klaverblad, Lancyr en Zekur) en polissen (als Consument of Letselschade). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBaarle-Nassau
Netnummer0162 (+31162)
Aantal inwoners6611
Postcodegebieden5109
BuurtschappenBaarle
Plaatsen in de buurtverzekering-Assen, rechtsbijstandverzekering-Arnhem, polis-Appingedam, verzekeringspakket-Apeldoorn, Rechtsbijstand Amsterdam en verzekeraar-Amstelveen
rechtsbijstandverzekering-baarle-nassau

Rechtsbijstandverzekeringen Baarle-Nassau vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in situaties van moeilijkheden in Noord-Brabant. Dit is handig in situaties als een conflict over jouw vaarbewijs en Problemen met de belastingdienst. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Baarle-Nassau vergelijken? Middels de vergelijk tool check jij zonder moeite een goedkope verzekeringscontract. Het productis niet heel eenvoudig. Er zijn verscheidene verzekeraars en modules. Op onze site leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.baarle-nassau.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Delta Lloyd rechtsbijstandverzekering

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop is er geen sprake van een algemeen advies. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In dat geval is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €13,75 (maandelijks). Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De contracten verschillen op polisvoorwaarden, soorten dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jouw eisen en financiële situatie. Op basis van onze vergelijk-module vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Baarle-Nassau.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn alleen, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €70.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden dekkingen als Consument en Mediation. Veel modules aanzetten resulteert in een hogere premie. Denk je in waar je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met verzekeringen. Sorteer op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Baarle-Nassau.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Klaverblad, Ditzo of Arag vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 5109, 5110, 5111.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Baarle-Nassau)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Verschillende modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Baarle-Nassau verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Denk aan geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en andere bezittingen. Denk aan geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Ditzo of ING speelt bij geschillen rondom appartementen (bijv. in buurt zoals Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02). Neem nou een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Baarle-Nassau.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letselschade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Middels deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

D. Smits, Baarle-Nassau (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente