Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Arnhem

Een aanvaring op zakelijk gebied, in het gezin, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Arnhem tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Problemen beleggingsadvies
 • Conflicten inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (o.a. Klaverblad, Lancyr en ING) en pakketten (o.a. Inkomen of Verkeer). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteArnhem
(Regio) nummer026 (+3126)
Inwoners153818
Postcodegebied6800
BuurtenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Amsterdam, rechtsbijstandverzekering-Amstelveen, polis-Amersfoort, verzekeringspakket-Ameland, Rechtsbijstand Alphen-Chaam en verzekeraar-Alphen aan den Rijn
rechtsbijstandverzekering-arnhem

Rechtsbijstandverzekeringen Arnhem vergelijken juli 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in scenario’s van conflicten in Gelderland. Iets onmisbaars als het gaat om letselschade n.a.veen ongeluk en Geschillen m.b.t. belastingaanslagen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Arnhem vergelijken? Via de vergelijkingstool speur jij moeiteloos de gewenste verzekeringscontract. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. We onderscheiden verscheidene verzekeringsmaatschappijen en opties. Onderstaand kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.arnhem.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: REAAL Verzekeringen dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop hebben we geen helder advies. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €8,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,25 per 30 dagen. De prijs wordt bepaald door gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de premie. De beste polis wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Door onze vergelijk-module vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Arnhem.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €90.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over bijv. Inkomen en Verkeer. Meer modules selecteren draait uit op hogere lasten. Bedenk waar het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een ranglijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Arnhem.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Inshared, Centraal beheer of Allianz snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 6800, 6801, 6802, 6803, 6811, 6812, 6813, 6814, 6815, 6816, 6821, 6822, 6823, 6824, 6825, 6826, 6827, 6828, 6831, 6832, 6833, 6834, 6835, 6836, 6841, 6842, 6843, 6844, 6845, 6846.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Arnhem)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Arnhem verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt met handige modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op voorvallen als met name fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een conflict over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Nationale Nederlanden en ING gaat over zaken ten aanzien van jouw woning (bijv. in een wijk als Centrum, Spijkerkwartier, Arnhemse broek, Presikhaaf West, Presikhaaf Oost, St. Marten/Sonsbeek, Klarendal, Velperweg e.o., Alteveer/Cranevelt, Geitenkamp, Monnikenhuizen, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Schaarsbergen, Heijenoord/Lombok, Klingelbeek e.o., Malburgen West, Malburgen Oost (noord), Malburgen Oost (zuid), Vredenburg/Kronenburg, Elden, Elderveld, De Laar, Rijkerswoerd, Schuytgraaf). Zoals bijv. een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Arnhem.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade of medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Met deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Juridische ondersteuning zonder verrassingen’

H. Kuipers, Arnhem (juli 2022)