Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering s-Hertogenbosch

Een probleem op de zaak, in de buurt, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in s-Hertogenbosch pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Conflicten over aandelen, obligaties en opties
 • Een meningsverschil over de kinderen (scheiding)
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (denk aan Klaverblad, FBTO en Reaal) en polissen (zoals Werk of Medisch). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
Netnummer073 (+3173)
Inwoners151608
Postcodegebieden5200
BuurtenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-Rozendaal, rechtsbijstandverzekering-Rotterdam, polis-Roosendaal, verzekeringspakket-Roermond, Rechtsbijstand Roerdalen en verzekeraar-Rijswijk
rechtsbijstandverzekering-s-hertogenbosch

Rechtsbijstandverzekeringen s-Hertogenbosch vergelijken september 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals een conflict in Noord-Brabant. Dit is handig ten tijde van ontslag door een reorganisatie of Geschillen rondom jouw koopwoning. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in s-Hertogenbosch vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool zoek je snel een goede verzekeringscontract. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. Je vindt altijd velerlei assuradeurs plus modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.s-hertogenbosch.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Delta Lloyd september 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen standaard antwoord. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €11,25. Duurdere polissen zitten rond de €12,75 per 30 dagen. De maandelijkse premie heeft te maken met gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jouw behoeften, en risicogebieden. Via de vergelijker check jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in s-Hertogenbosch.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €17.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over dekkingen als Fiscaal recht en Medisch. Een groot aantal modules resulteert in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke manier de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Rank zelf op kosten of waardering voor juridische hulp in s-Hertogenbosch.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, FBTO of ING direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 5200, 5201, 5202, 5203, 5211, 5212, 5213, 5215, 5216, 5221, 5222, 5223, 5224, 5231, 5232, 5233, 5234, 5235, 5236, 5237, 5246.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van september 2022 (gemeente s-Hertogenbosch)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in s-Hertogenbosch verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met verschillende modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en ander waardevol bezit. Denk aan geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via Inshared of DAS is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot je woning (bijv. in buurten als Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel). Denk aan geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in s-Hertogenbosch.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als fietser slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goede uitleg over een rechtsbijstandverzekering’

R. van de Veen, s-Hertogenbosch (september 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente