Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Roosendaal

Een probleem op kantoor, met de buren, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Roosendaal wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Conflicten met de huurbaas
 • Problemen over de voorwaarden van scheiden
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan Unive, Centraal beheer of Nowgo) en polissen (bijv. Werk en Wonen). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Netnummer0165 (+31165)
Aantal inwoners76960
Postcodegebieden4700
WijkenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Renswoude, rechtsbijstandverzekering-Renkum, polis-Reimerswaal, verzekeringspakket-Raalte, Rechtsbijstand Putten en verzekeraar-Purmerend
rechtsbijstandverzekering-roosendaal

Rechtsbijstandverzekeringen Roosendaal vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in scenario’s van ruzies en problemen in Noord-Brabant. Iets onmisbaars ten tijde van een kapot product met garantie of Conflicten beleggingsadvies. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Roosendaal vergelijken? Met de vergelijker zoek je gemakkelijk een geschikte verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. Je vindt altijd allerlei aanbieders plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.roosendaal.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over DAK december 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop is er geen eenduidig antwoord. Koop je veel online of verhuis je vaak? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €8. Dit loopt op tot circa €13,75 per 30 dagen. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, dekkingen, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via onze vergelijk-module ontdek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Roosendaal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €20.000 tot €90.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Belasting en Letselschade. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurder tarief. Denk je in waar de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met mogelijkheden. Sorteer op prijs of waardering voor juridische hulp in Roosendaal.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Centraal beheer of ING vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of goedkoopste polis in de omgeving 4700, 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708, 4715.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Roosendaal)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Roosendaal verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dit doe je met zogenaamde modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Denk aan een conflict over ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Denk aan onenigheid over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. OHRA of DAS gaat over kwesties betreffende je woning (bijv. in wijken als Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage). Bijvoorbeeld geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in Roosendaal.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letselschade waar je als fietser aan deelneemt. Je kunt denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

W. van den Berg, Roosendaal (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente