Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Rozendaal

Een botsing op de zaak, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Via een rechtsbijstandverzekering in Rozendaal heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Aanvaringen over een erfenis
 • Problemen met overheidsinstanties
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (onder andere OHRA, ABN AMRO of Reaal) en voorwaarden (zoals Fiscaal recht of Mediation). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-rozendaal

Rechtsbijstandverzekeringen Rozendaal vergelijken juli 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van een conflict in Gelderland. Iets onmisbaars ten tijde van een conflict na een auto ongeluk of Een meningsverschil rondom een ontslag. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Rozendaal vergelijken? Dankzij de vergelijker bekijk jij zonder moeite een goede polis. Een dergelijke verzekering is best complex. Je vindt altijd verschillende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.rozendaal.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar OHRA pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering vind je al vanaf €8,25. Duurdere polissen zitten rond de €15,25 p/maand. De maandelijkse premie is afhankelijk van grootte van het gezin, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op voorwaarden, type dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. De beste polis moet worden bepaald door jouw eisen budget en situatie. Op basis van de vergelijkingstool ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Rozendaal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit opties als Werk en Echtscheiding. Meer modules selecteren mondt uit in een duurder tarief. Bedenk op basis waarvan de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Rozendaal.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Unive, ABN AMRO of Asr gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 6891, 6961.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Rozendaal)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Professionele verzekering

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Rozendaal verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dit doe je met verschillende modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en extra eigendommen. Als o.a. onenigheid met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. OHRA of Nowgo gaat over zaken rondom je huis (bijv. in buurt zoals Wijk 00). Bijvoorbeeld een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Rozendaal.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

Q. Driessen, Rozendaal (juli 2022)