Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sint Anthonis

Een aanvaring op het werk, in de buurt, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Sint Anthonis pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • een gestolen voertuig
 • Een meningsverschil na een aankoop
 • Conflicten met overheidsinstanties
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (als OHRA, Ditzo of ING) en pakketten (onder andere Vermogen of Wonen). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-sint-anthonis

Rechtsbijstandverzekeringen Sint Anthonis vergelijken maart 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in scenario’s van onenigheid in Noord-Brabant. Dit is handig als het gaat om een geschil m.b.t jouw rijbewijs of Problemen met de internetmaatschappij. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Sint Anthonis vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool bekijk je eenvoudig een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Er zijn allerlei verzekeringsmaatschappijen en opties. Verderop kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.sintanthonis.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Ditzo maart 2023

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €10,75. Kosten lopen op tot €15 p/maand. De premie is afhankelijk van grootte van het gezin, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules zijn onderscheidend op vergoedingen, type dekking, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via onze vergelijk-module check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Sint Anthonis.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Werk of Mediation. Veel modules nemen resulteert in een duurder tarief. Bedenk op basis waarvan jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een ranglijst met verzekeringen. Orden ze op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Sint Anthonis.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Centraal beheer en ANWB snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 5845.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Sint Anthonis)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Sint Anthonis verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Neem nou een conflict over een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. geschillen over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis via ABN AMRO en DAS gaat over zaken met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst). Denk aan onenigheid met de woningstichting of advocaat in Sint Anthonis.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letselschade waar je als verkeersdeelnemer aan deelneemt. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Met deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

Fam. Peters, Sint Anthonis (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente