Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Huizen

Een tweestrijd op de zaak, in het gezin, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Middels de rechtsbijstandverzekering in Huizen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een TV die kapot gaat
 • Problemen omtrent beleggingen
 • Een meningsverschil inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (als Inshared, FBTO of Arag) en pakketten (bijv. Werk of Medisch). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-huizen

Rechtsbijstandverzekeringen Huizen vergelijken april 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in situaties van een conflict in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een kapot product met garantie en Aanvaringen met de buren. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Huizen vergelijken? Met de zoekmachine check jij direct een goedkope rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verschillende verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.huizen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Delta Lloyd afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop mist een echt standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €10,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12 per 4 weken. De maandpremie hangt af van type gezin, het afgedekte bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules verschillen op vergoedingen, modules, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw eisen en risicogebieden. Via onze vergelijk-module ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Huizen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €50.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden dekkingen als Vermogen of Echtscheiding. Veel modules nemen resulteert in een duurdere verzekering. Denk je in waar het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met verzekeringen. Rangschik op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Huizen.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, FBTO en Arag vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Huizen)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Huizen verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Neem nou een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via Klaverblad of ANWB kies jij voor situaties inzake appartementen (bijv. in wijken als Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West en Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat). Bijvoorbeeld een conflict met de verhuurder of advocaat in Huizen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar je als fietser betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Met deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

Mevr. Smits, Huizen (april 2024)