Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hillegom

Een probleem met collega’s, in het gezin, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Hillegom pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Problemen inzake huur/verhuur van een 2e woning
 • Conflicten bij een kledingwinkel
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Zekur) en modules (bijv. Inkomen of Echtscheiding). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHillegom
(Net) nummer0252 (+31252)
Bewoners21089
Postcodegebied2121
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Helmond, rechtsbijstandverzekering-Hellevoetsluis, polis-Hellendoorn, verzekeringspakket-Heiloo, Rechtsbijstand Heeze-Leende en verzekeraar-Heerlen
rechtsbijstandverzekering-hillegom

Rechtsbijstandverzekeringen Hillegom vergelijken mei 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in het geval van een conflict in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een vertraagde vlcuht en Geschillen met een ambtenaar. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Hillegom vergelijken? Dankzij de vergelijk tool check jij zonder moeite een goede verzekering. Zo’n polis vergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.hillegom.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar nowGo pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking ten tijde van problemen. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie mist een echt standaard antwoord. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10,25. Dit loopt op tot circa €12 (maandelijks). De premie is afhankelijk van gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De contracten lopen uiteen op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. De beste polis hangt af van jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Met behulp van de vergelijker zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Hillegom.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Dit varieert van €25.000 tot €70.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Fiscaal recht of Echtscheiding. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere maandpremie. Bedenk op welke aspecten de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een overzicht met verzekeringen. Rank zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Hillegom.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, HEMA en Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 2121, 2180, 2181, 2182.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Hillegom)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Hillegom verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dit doe je met speciale modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Bijvoorbeeld een conflict over ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Centraal beheer en Arag speelt bij geschillen aangaande jouw woning (bijv. in wijken als Centrum, Noord, Elsbroek, Buitengebied). Zoals bijv. onenigheid bij de aankoop van een huis of advocaat in Hillegom.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

Q. Vink, Hillegom (mei 2024)