Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Castricum

Een conflict op zakelijk gebied, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Castricum pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Problemen met de woningstichting
 • Conflicten met de buren
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (onder andere OHRA, ABN AMRO of DAS) en dekkingen (zoals Werk en Wonen). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteCastricum
(Regio) nummer0251 (+31251)
Bewoners34604
Postcodes1900
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Blaricum, rechtsbijstandverzekering-Bladel, polis-Binnenmaas, verzekeringspakket-Beverwijk, Rechtsbijstand Beuningen en verzekeraar-Best
rechtsbijstandverzekering-castricum

Rechtsbijstandverzekeringen Castricum vergelijken maart 2024

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in het geval van conflicten in Noord-Holland. Dat komt van pas in situaties als een niet geleverde bestelling en Aanvaringen rondom jouw arbeidscontract. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Castricum vergelijken? Met de vergelijk tool vind jij gemakkelijk de gewenste verzekeringscontract. Het productis best complex. We zien meerdere aanbieders en allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.castricum.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Verzekeruzelf.nl maart 2024

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen eenduidig antwoord. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,5 per maand. De prijs heeft te maken met type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen variëren op vergoedingen, dekkingen, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Middels het vergelijk script zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Castricum.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €25.000 tot €100.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over thema’s zoals Inkomen of Verkeer. Meer modules selecteren heeft als gevolg een hogere premie. Schat in op welk gebied de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met mogelijkheden. Rank zelf op kosten of score voor juridische hulp in Castricum.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, ABN AMRO en ANWB snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 1900, 1901, 1902, 1906, 1911.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Castricum)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Castricum verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dat werkt met verschillende modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via Centraal beheer of Allianz gaat over kwesties inzake je appartement (bijv. in buurten als Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen). Onder andere een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Castricum.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en/of medische schade waar je als fietser betrokken bij bent. Je moet dan denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Met deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

T. van Doorn, Castricum (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente