Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oegstgeest

Een aanvaring met collega’s, in de buurt, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Oegstgeest beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Conflicten rondom aankoop van een huis
 • Geschillen met de buren
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (denk aan Nationale Nederlanden, Ditzo of Arag) en pakketten (o.a. Belasting of Letselschade). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOegstgeest
Regionummer071 (+3171)
Inwoners23209
Postcodegebieden2340
BuurtenOegstgeest
Naburige plaatsenverzekering-Noordwijk, rechtsbijstandverzekering-Noordoostpolder, polis-Noordenveld, verzekeringspakket-Noord-Beveland, Rechtsbijstand Nissewaard en verzekeraar-Nijmegen
rechtsbijstandverzekering-oegstgeest

Rechtsbijstandverzekeringen Oegstgeest vergelijken september 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Zuid-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als niet geleverde artikelen of Een meningsverschil rondom verbouwingen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Oegstgeest vergelijken? Dankzij onze tool check jij gemakkelijk een goede polis. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd verscheidene verzekeringsbedrijven en modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.oegstgeest.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Avéro Achmea polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €9,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,75 per 4 weken. De premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jouw eisen budget en situatie. Op basis van de vergelijkingstool zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Oegstgeest.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn alleen, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €30.000 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit opties als Fiscaal recht of Wonen. Veel modules aanzetten heeft als gevolg hogere lasten. Ga na op welke manier jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met alle opties. Vergelijk ze zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Oegstgeest.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, Lancyr of Interpolis vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Bekijk de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 2340, 2341, 2342, 2343.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van september 2022 (gemeente Oegstgeest)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Ruime keuze modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Oegstgeest verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via HEMA en ING gaat over zaken betreffende je appartement (bijv. in buurt zoals Oegstgeest). Denk hier aan onenigheid met de gemeente over jouw huis of advocaat in Oegstgeest.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade of medische schade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Blij met mijn polis en de premie’

B. van den Heuvel, Oegstgeest (september 2022)