Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Renswoude

Een conflict op zakelijk gebied, in de straat, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Middels een rechtsbijstandverzekering in Renswoude tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Conflicten over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Conflicten binnen de buurt
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (zoals OHRA, FBTO of DAS) en polissen (o.a. Belasting of Medisch). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteRenswoude
Regionummer0318 (+31318)
Bewoners5051
Postcodes3927
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Ouder-Amstel, rechtsbijstandverzekering-Oude IJsselstreek, polis-Oud-Beijerland, verzekeringspakket-Oss, Rechtsbijstand Opsterland en verzekeraar-Opmeer
rechtsbijstandverzekering-renswoude

Rechtsbijstandverzekeringen Renswoude vergelijken maart 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in scenario’s van ruzies en problemen in Utrecht. Dit is handig in het geval van een onverklaarbaar hoge energierekening en Aanvaringen m.b.t. pensioen of sociale uitkeringen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Renswoude vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijker bekijk jij eenvoudig de gewenste verzekering. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. In de markt zijn er velerlei maatschappijen en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.renswoude.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Nederlanden van Nu dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen helder advies. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €11. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,5 per maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen verschillen op polisvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en omstandigheden. Middels de tool vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Renswoude.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit bijv. Werk en Echtscheiding. Veel modules nemen resulteert in hogere lasten. Schat in op welke aspecten jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met mogelijkheden. Sorteer op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Renswoude.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, Lancyr en Asr direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 3927.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Renswoude)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Renswoude verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot vermeende schade of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Als o.a. een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie bij Aegon of Allianz gaat over kwesties betreffende appartementen (bijv. in een wijk zoals Wijk 00). Neem nou een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Renswoude.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Met deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

K. van Dongen, Renswoude (maart 2024)