Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ouder-Amstel

Een conflict met collega’s, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Middels een rechtsbijstandverzekering in Ouder-Amstel tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Geschillen met de werkgever
 • Een meningsverschil binnen het huwelijk
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (als Unive, FBTO of Promovendum) en polissen (o.a. Belasting en Echtscheiding). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
(Net) nummer020 (+3120)
Inwoners13411
Postcodegebieden1190
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Oostzaan, rechtsbijstandverzekering-Ooststellingwerf, polis-Oosterhout, verzekeringspakket-Oost Gelre, Rechtsbijstand Onderbanken en verzekeraar-Ommen
rechtsbijstandverzekering-ouder-amstel

Rechtsbijstandverzekeringen Ouder-Amstel vergelijken maart 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in situaties van onenigheid in Noord-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als schade in het verkeer en Problemen over aandelen, obligaties en opties. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Ouder-Amstel vergelijken? Via onze tool vind jij eenvoudig een goedkope verzekeringscontract. Zo’n polis vergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei assuradeurs en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.ouder-amstel.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking in het geval van een conflict. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen helder advies. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 (maandelijks). De maandelijkse premie heeft te maken met type huishouden, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules lopen uiteen op contractvoorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en financiële situatie. Middels de vergelijker tref jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Ouder-Amstel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €50.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over dekkingen als Fiscaal recht of Medisch. Veel modules aanzetten betekent een duurdere verzekering. Bedenk waar de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een pagina met mogelijkheden. Sorteer op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Ouder-Amstel.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, ABN AMRO of DAS eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of goedkoopste polis in de omgeving 1190, 1191.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Ouder-Amstel)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Online schade melden

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Ouder-Amstel verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. tuchtzaken of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv OHRA of Nowgo is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je woning (bijv. in buurten als Wijk 00). Neem nou geschillen met de gemeente over jouw huis of advocaat in Ouder-Amstel.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Je kunt denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

W. de Ruiter, Ouder-Amstel (maart 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente