Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Woerden

Een probleem op de zaak, met familie, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Woerden pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Aanvaringen met de fiscus
 • Problemen over de uitkering
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (zoals Aegon, FBTO of ANWB) en modules (als Inkomen en Medisch). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteWoerden
Netnummer0348 (+31348)
Bewoners51161
Postcodegebied3440
BuurtschappenWoerden-Midden
Plaatsen in de regioverzekering-Wijdemeren, rechtsbijstandverzekering-Wijchen, polis-Wierden, verzekeringspakket-Westvoorne, Rechtsbijstand Weststellingwerf en verzekeraar-Westland
rechtsbijstandverzekering-woerden

Rechtsbijstandverzekeringen Woerden vergelijken mei 2023

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in scenario’s van een conflict in Utrecht. Dat komt van pas in het geval van dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Geschillen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Woerden vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool zoek jij moeiteloos een geschikte verzekeringscontract. Het productis niet heel eenvoudig. In de markt zijn er allerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.woerden.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Univé dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt standaard antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €8,75. Dit loopt op tot circa €14 per 4 weken. De maandpremie is afhankelijk van gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen verschillen op kleine lettertjes, type dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw behoeften, en financiële situatie. Middels onze vergelijk-module ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Woerden.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €100.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden bijv. Vermogen of Medisch. Een groot aantal modules draait uit op een duurder tarief. Schat in op welke fronten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met alle opties. Rangschik op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Woerden.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Aegon, Ditzo en Interpolis eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 3440, 3441, 3442, 3443, 3444, 3445, 3446, 3447, 3448, 3449.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Woerden)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Woerden verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met verschillende modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft te maken met zaken als fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. OHRA of DAS is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende jouw woning (bijv. in een wijk zoals Woerden-Midden, Woerden-West, Woerden-Oost, Buitengebied Woerden-West, Buitengebied Woerden-Oost, Harmelen, Kamerik, Zegveld). Neem nou een conflict met de woningstichting of advocaat in Woerden.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade en medische schade waar jij met de elektrische fiets aan deelneemt. Je kunt denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

X. Kuiper, Woerden (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente