Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wijdemeren

Een aanvaring op de zaak, in het gezin, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Wijdemeren pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Aanvaringen met een beleggingsadviseur
 • Conflicten met de aannemer
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (denk aan Inshared, HEMA of DAS) en voorwaarden (bijv. Inkomen of Mediation). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWijdemeren
Netnummer035 (+3135)
Aantal inwoners23275
Postcodes1230
Buurtens-Graveland
Naburige plaatsenverzekering-Weert, rechtsbijstandverzekering-Waterland, polis-Wassenaar, verzekeringspakket-Wageningen, Rechtsbijstand Waddinxveen en verzekeraar-Waalwijk
rechtsbijstandverzekering-wijdemeren

Rechtsbijstandverzekeringen Wijdemeren vergelijken november 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in scenario’s van ruzies en problemen in Noord-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een kapot product met garantie of Aanvaringen met de verhuurder. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Wijdemeren vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool zoek jij snel de gewenste verzekeringscontract. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn verschillende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.wijdemeren.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: nowGo afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen helder advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €10. Dit loopt op tot circa €12,25 per maand. De assurantiepremie hangt af van type huishouden, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Via de vergelijker vind je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wijdemeren.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €22.500 tot €55.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Consument en Verkeer. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een lijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Wijdemeren.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van OHRA, ABN AMRO of DAS eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 1230, 1231.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Wijdemeren)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Online schade melden

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Wijdemeren verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt met handige modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een conflict over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. HEMA of Arag gaat over zaken ten aanzien van huizen (bijv. in een wijk zoals s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg). Onder andere onenigheid m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Wijdemeren.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade en/of medische schade waar je als fietser betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Z. Schouten, Wijdemeren (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente