Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wijchen

Een aanvaring met collega’s, met familie, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Wijchen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Geschillen over een erfenis
 • Problemen rondom echtscheidingen
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (o.a. Unive, Centraal beheer en Asr) en voorwaarden (onder andere Fiscaal recht of Verkeer). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteWijchen
(Regio) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners40814
Postcodes6600
BuurtenWijchen
Plaatsen in de regioverzekering-Westerveld, rechtsbijstandverzekering-West Maas en Waal, polis-Werkendam, verzekeringspakket-Weesp, Rechtsbijstand Weert en verzekeraar-Waterland
rechtsbijstandverzekering-wijchen

Rechtsbijstandverzekeringen Wijchen vergelijken juli 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking rondom omstandigheden van een conflict in Gelderland. Dit biedt uitkomst in het geval van issues met zendingen van webwinkels of Problemen bij de verbouwing van een woning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Wijchen vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool vind jij gemakkelijk een betaalbare verzekering. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. We onderscheiden verscheidene maatschappijen plus modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Zie ook https://www.wijchen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Unigarant pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop bieden wij geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €11,5. Dit loopt op tot circa €13,75 per 30 dagen. Het tarief is afhankelijk van type gezin, het afgedekte bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op voorwaarden, type dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. De beste polis wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Door het vergelijk script zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wijchen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €12.500 tot €50.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Vermogen en Medisch. Een groot aantal modules betekent een duurder tarief. Bedenk op welk gebied jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met alle opties. Sorteer op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Wijchen.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Klaverblad, FBTO of Promovendum gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekeringen in regio 6600, 6601, 6602, 6603, 6604, 6605.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Wijchen)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Ruime dekking

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Wijchen verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van verschillende modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Zoals bijv. problematische situatie aangaande ruzie met de buren of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Onder andere een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via Aegon of Allianz gaat over kwesties betreffende je woning (bijv. in buurten als Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna). Denk hier aan een aanvaring met de huurbaas of advocaat in Wijchen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Je kunt denken aan strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Via deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

I. Willems, Wijchen (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente